سلام
چیزی حدود یکسال و خورده ای از ایجاد سایت فرفره و حدود چند ماه از ایجاد انجمن میگذره. نمیدونم در این مدت واقعاً چند نفر هدف ایجاد همچین سایتی رو درک کردن (منظورم کسانیه که به مفهوم Freeware و Open Source آشنا نبودن)
تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال که بودیم خیلی بیشتر از اونی که فکر میکردیم استقبال شد. (شاید مهمترین علتش 3 گیگ نرم افزاری بود که روی فلش برای بازدید کننده ها کپی میکردیم). واقعاً چند نفر فهمیدن که ما داریم چیکار میکنیم؟؟ اگه ما بابت اون نرم افزارها (جمع آوریشون منظورمه) پول میگرفتیم بازم انقدر استقبال میشد؟؟
وقتی ورودی های سایت رو چک میکنم متوجه میشم که خیلی کم هستن کسانی که دنبال Freeware باشن (البته بعضی افراد که نظر میدن متوجه میشم که واقعاً متوجه کار ما شدن). خیلیا که میان دنبال نرم افزارن (حالا پولی باشه یا نباشه)
من فکر میکنم خیلی مهمه که بتونیم افکار رو اصلاح کنیم (البته اگه حق با ما باشه که من فکر میکنم اینجوریه)
شاید چیزی کمه؛ شاید روش ما اشتباهه؛ تبلیغات کمه، دشمن زیاده یا شایدم دوست کمه
دقیق نمیدونم.
قبل از اینکه سایت فرفره رو بزنیم پیش بینی این بود که بعد از 6 ماه به آمار بالای 1000 بازدید در روز برسیم، چیزی که امروز بعد از حدود یکسال و نیم هنوز بهش نرسیدیم.
شاید نباید به نتیجه فکر کرد. اما مگه میشه؟ همه ما داریم برای نتیجه تلاش میکنیم، حداقل خیلی از ماها.
حرفی، پیشنهادی، هر چیزی که فکر میکنین کمه، نمیدونم، هر چی؛ بگید.
سلام.
"البته اگه حق با ما باشه كه من فكر ميكنم اينجوريه"...
تاوقتی "اگه" از اين جمله حذف نشه، فكر نميكنم چيزی عوض شه!
شما "فكر ميكنيد" اينجوريه...
من "فكر ميكنم" چيزی عوض نشه...!
مشكل تو همين فكر ميكنم هاست ...
قضيه؛ قضيه ی دكترای الانه!!! به مددشون هم ميدونی مريضیت چيه و هم داروتو داری... ولیچيزی كه نمی بينی نتيجه ی دارو رو مريضيته!!!
فكر ميكنم اگه كسی از اين فكر ميكنم ها خلاص بشه شايد به نتيجه ای كه ميخواد برسه!
مشكل همين جاست!!!
حالا غیر از بحث "فکر میکنم" ش (که جای حرف زیاد داره و جاش اینجا نیست)، مورد دیگه ای اگه هست بگید.
ادریس جون مشکل از ماها نیست ملت عادت کردن هر نرم افزاری رو مجانی در اختیار بگیرن و این عادت هم با انجمنی که ما داریم نمی شه عوضش کرد.
باید فرهنگ سازی بشه.
به نظرم بدترین مشکل اینجاست که اصلا قانون کپی رایت وجود نداره.
ولی خب اینم بگم که تبایغات بیشترین اثر رو می زاره.
به نظرم دامنه ی تبلیغات رو گسترش بده.مبادله لینک و یا تو یاهو می تونی اسپمر بزنی. نمی دونم چی بگم فقط اینو بگم کمی فکرت رو روی تبلیغات برای انجمن متمرکز کن.
بعدشم انجمن باید افراد با سواد بیان توش دوتا پست به درد بخور بزنن که طرف بیاد استفاده کنه.
مثلا خود من هیچ سودی ندارم جز دادن یه مشت پست هایی که بقیه ممکنه بلد باشن یا جذاب اصلا نباشه.(من کاری با بقیه ندارم سوتفاهم پیش نیاد)
ولی به هر حال مطالب هم خیلی مهمه.
این نظرم بود ببخشید نمی خواستم به کسی بی احترامی کنم.
کمبود انگیزه و کمبود نیرو -> کمبود پست -> کم شدن بازدید و ...

(۱۳۸۹/۹/۲۰ ۰۳:۱۲ عصر)JirOS نوشته شده توسط: [ -> ]ادریس جون مشکل از ماها نیست ملت عادت کردن هر نرم افزاری رو مجانی در اختیار بگیرن و این عادت هم با انجمنی که ما داریم نمی شه عوضش کرد.
باید فرهنگ سازی بشه.
به نظرم بدترین مشکل اینجاست که اصلا قانون کپی رایت وجود نداره.
ولی خب اینم بگم که تبایغات بیشترین اثر رو می زاره.
به نظرم دامنه ی تبلیغات رو گسترش بده.مبادله لینک و یا تو یاهو می تونی اسپمر بزنی. نمی دونم چی بگم فقط اینو بگم کمی فکرت رو روی تبلیغات برای انجمن متمرکز کن.
بعدشم انجمن باید افراد با سواد بیان توش دوتا پست به درد بخور بزنن که طرف بیاد استفاده کنه.
مثلا خود من هیچ سودی ندارم جز دادن یه مشت پست هایی که بقیه ممکنه بلد باشن یا جذاب اصلا نباشه.(من کاری با بقیه ندارم سوتفاهم پیش نیاد)
ولی به هر حال مطالب هم خیلی مهمه.
این نظرم بود ببخشید نمی خواستم به کسی بی احترامی کنم.
در مورد اینکه مردم عادت کردن منم قبول دارم.
اتفاقاً کاری که ما میکنیم فرهنگ سازیه. (یاد قسمتی از سریال شب های برره میفتم که فرهنگستان می خواستن بزنن)
در زمینه تبلیغات یه کارایی کردیم.
1. نمایشگاه رسانه های دیجیتال
2. وبلاگ فرفره که با سایر وبلاگ ها تبادل لینک میکنه
اگه پک فرفره آماده میشد مطمئناً برد تبلیغاتی خیلی بالایی داشت.
فعالیت در انجمن هم سواد میخواد و هم وقت و به نظر من مهمتر از این دو تا، ایمان به هدفه
(۱۳۸۹/۹/۲۰ ۰۷:۱۰ عصر)auxiliary نوشته شده توسط: [ -> ]کمبود انگیزه و کمبود نیرو -> کمبود پست -> کم شدن بازدید و ... 
بله، منم اینا رو میدونم. دنبال راه حلم.
وبلاگ فرفره به آدرس
http://www.ferfereh.blogfa.com
و پک فرفره که قرار بود چند ماه پیش اماده بشه اما مشکلاتی به وجود آمد.
این طرح روی DVD
و اینم طرح کاور پک بود.
به نام خدا
گفته ها زياد بودند؛ اما نكته اي كه نمي دونم چرا كمتر در موردش صحبت شد، -يا اصلاً صحبت نشد.- مسئلهء كپي رايت و جنبه هاي انساني-اسلامي آن بود.
در بين كشورهايي كه در آنها قانون كپي رايت نقض شده است، ايران اوّلين و رو به رشدترين كشور است.
كپي رايت يك قانون بين الملليست و بعضي كشورها(؛مانند ايران) اين قوانين را رعايت نمي كنند؛ مثلاً، در حال حاضر ايران چندين ميليارد دلار به شركت مايكروسافت، به دليل عدم رعايت حقوق كپي رايت اين كشور، بدهكار است.
از لحاظ شرعي كپي نرم افزار هاي داخلي(كه حق تكثير و كپي برداري از آنها محفوظ است و رايگان نيستند) تنها با مجوز(:اجازهء) توليد كننده مجاز است و در غير آن جايز نيست.
اما اگر نرم افزار خارجي باشد تنها براساس قرارداد بايد از آن استفاده نمود.(براي مثال كپي برداري از نرم افزار ((Internet Download Manager)) كه طرف قرارداد با ايران است مجاز نيست. اين نرم افزار داراي نمايندگي در ايران است.)
در اصل تخطي از قانون كپي رايت همانند دزدي است. شما نرم افزاري را نصب و استفاده مي كني كه سازندهء آن رضايت ندارد؛ در دزدي نيز شما چيزي را استفاده مي كني كه صاحب آن رضايت ندارد.-لكن اگر رضا باشد حلال خواهد بود هرچند كه ابتدا با دزدي باشد.
در همين بين نرم افزاري هايي كد باز و رايگاني وجود دارند كه ميتوانند پاسخ گوي نيازهاي افراد باشند. كساني كه فكر مي كنند براي يك دانلود ساده احتياج نيست 30 هزار تومان بپردازند و يا... مي توانند از اين نرم افزار ها استفاده كنند. نرم افزارهاي متن باز علي رغم آزاد و رايگان بودنشان، بسيار بهتر از نرم افزارهاي سورس بسته عمل كرده اند؛ زيرا اين نرم افزارها توسط يك شركت ساخته نشده اند بلكه توسط همهء كساني كه از زبان برنامه نويسي متن باز سر رشته دارند، ساخت شده اند.
والسلام
تكميل سخن
استفاده از نرم افزار ويندوز يا نرم افزارهايي مانند بابيلون، نود32 و غيره كه قراردادي با ايران نداشته و نمايندگي خاصي در ايران ندارند، جايز است؛ زيرا، هيچ مقرراتي بين دولت جمهوري اسلامي ايران و اين شركت، براي حفظ كپي رايت نرم افزارهاي آن، وجود ندارد.